logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Bilişim » Genel Konular
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Genel Konular Bilgisayar ve İnternet İle İlgili Genel Konuları Burada Bulabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil
Alt 01-26-2009, 22:09   #1
RSS BiRKaN
Yeni Oyuncu

RSS BiRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
30 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
RSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to all
Standart Windows’u 17 yaşında çözdü

İstanbul’da 17 yaşındaki lise öğrencisi Hüseyin, Microsoft’un zorlu sertifika programını tamamlayarak sistem mühendisi oldu.Bilişim çağı, kendine özgü dahiler yaratıyor. İstanbul Kadıköy’de yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Hüseyin Kaya, Microsoft’un sertifika programını tamamlayarak ‘sistem mühendisi’ unvanı aldı. Hüseyin Kaya’nın esas hedefi ise, gelecek yıl İngiltere’ye gidip bilgisayar mühendisliği okumak.

17 YAŞINDA SİSTEM MÜHENDİSİ
Hüseyin Kaya, küçüklüğünden beri elektronikle uğraştığını, meyva suyu kutularından uzaktan kumandalı araba yaptığını söylüyor. “Küçüklüğümden beri” diye söze başlasa da, Hüseyin henüz 17 yaşında. Öğretmenleri Hüseyin’i Türkiye’nin “Bill Gates’i olmaya aday bir dahi diye niteliyor. Hüseyin ise Microsoft sertifika programındaki deneyimlerini şöyle anlatıyor: “Derslerde en küçük bendim, öğrenciler hep benden büyüktü, üniversite mezunu, çocuk sahibi, ben onların çocuğu gibi gibi kalıyordum. Ama dersi ilk geçenlerden biri de ben oldum.”

Hüseyin Kaya, İstanbul Kadiköy'de küçük bir evde yaşayan Malatya kökenli bir ailenin dördüncü çocuğu.

OKULUNA BİLGİSAYAR AĞI KURDU
Microsoft, küçük yaşı dolayısıyla Hüseyin’i önce kabul etmemiş. Fakat sonra potansiyeli farkedilince Hüseyin sertifika programının tek burslu öğrencisi olmuş. Sertifika programını bitiren 17 yaşındaki Hüseyin şimdi ise, İngiltere menşeili bir dil okulunun Türkiye şubelerinin bilgisayar altyapı kurulumunu ücretsiz dil kursu karşılığı yürütüyor.
Hüseyin ayrıca kendi okulu Üsküdar Cumhuriyet Lisesi’nin de bilgisayar ağını kurduğunu belirtiyor. Hüseyin bilgisayar ağının kurması nedeniyle ilginç tekliflerle de karşılaştığını belirtiyor: “Bazen arkadaşlarımdan Hüseyin sisteme gir de notlarımı 5 yap diyenler oluyor, ben tamam diyorum, ama yapmıyorum tabii”. Hüseyin’in şikayetçi olduğu bir diğer durum da, arkadaşlarının kızların e-posta şifrelerini kırmasını istemeleri.

‘BİR BİLGİSAYAR İSTİYORUM’
Hüseyin Kaya, Malatya’dan İstanbul’a göçmüş, kirada yaşayan bir ailenin dördüncü çocuğu. Ev kadını annesi ve hastalığından dolayı çalışamayan babasına gelecekte o bakacak. Hüseyin başarısını hayat şartlarının tetiklediğini belirtiyor: “Hayat zor, bu bana daha çok hırs veriyor. Aileme daha güzel bir hayat için çalışacağım, ev satın alacağım, benim en büyük hayalimse, bir bilgisayar ve dünyayı oradan yönetmek”.
Paylaş
RSS BiRKaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 16:20   #2
KereM
Yeni Oyuncu

KereM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
KereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really nice
KereM - MSN üzeri Mesaj gönder

vayy süper
KereM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 17:25   #3
Joker
σуυη υρℓσα∂ кιηg

Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
21 Mesajina 22 Tesekkür Aldi
Joker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant future
Joker - İCQ üzeri Mesaj gönder Joker - MSN üzeri Mesaj gönder Joker - YAHOO üzeri Mesaj gönder Joker isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

helal olsun xD ne diyem

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Denendi Çalışıyor Yazan oyunları %100 Çalışma Garantisiyle İndirebilirsiniz.
Joker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 19:02   #4
KereM
Yeni Oyuncu

KereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really niceKereM is just really nice

Alıntı:
Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
helal olsun xD ne diyem
evt çok iyi helal olsun:=)
Alt 09-14-2009, 23:05   #5
UniQuee
Master Oyuncu

UniQuee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajina 7 Tesekkür Aldi
UniQuee is a name known to allUniQuee is a name known to allUniQuee is a name known to allUniQuee is a name known to allUniQuee is a name known to allUniQuee is a name known to all
UniQuee - MSN üzeri Mesaj gönder

HeLaL 0Lsun =)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

©Copyright OyunFrm & Since 2009
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

UniQuee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2009, 09:46   #6
BlacKDeviL
Master Oyuncu

BlacKDeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
31 Mesajina 43 Tesekkür Aldi
BlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond repute

İlerde cocugum olursa ben 16 yaşında cozdurcem o zaman benımkını yazarsınız xD Yürü be hüsam kim tutar seni

İLETİŞİM

blackdevil@oyunfrm.net

BlacKDeviL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2009, 10:48   #7
KereM
Yeni Oyuncu

Hüsam?
Alt 10-29-2009, 16:45   #8
reDaResKSK
KaRŞıYaKaLı

Tesekkür: 87
103 Mesajina 140 Tesekkür Aldi
reDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond reputereDaResKSK has a reputation beyond repute
reDaResKSK - MSN üzeri Mesaj gönder

way be bn mikrsfu çözmeye kalksam ömrüm yetermi bilemem ama bi oyun olsa şip dige çözerim
reDaResKSK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 20:05   #9
AzRaiL
Banned

1 Mesaja Tesekkür Edildi
AzRaiL is on a distinguished road

onun yaptığı programı çözerim tuzak haline getiririm ama yaptığı programı yapamam
AzRaiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2009, 07:23   #10
RooT
Master Oyuncu

RooT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
23 Mesajina 29 Tesekkür Aldi
RooT is a jewel in the roughRooT is a jewel in the roughRooT is a jewel in the rough
RooT - MSN üzeri Mesaj gönder
Cool

Alıntı:
coldwind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
way be bn mikrsfu çözmeye kalksam ömrüm yetermi bilemem:d ama bi oyun olsa şip dige çözerim:d:d
katılıyorum :d

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil