logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Oyun İndir » Oyun Anlatımları ve İncelemeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Oyun Anlatımları ve İncelemeleri Oyun Anlatımları ve İncelemelerini Burada Bulabilirsiniz..

Seçenekler Arama Stil
Alt 01-01-2010, 23:14   #1
DaNgErOuS
Master Oyuncu

DaNgErOuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 227
298 Mesajina 405 Tesekkür Aldi
DaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond repute
DaNgErOuS - AİM üzeri Mesaj gönder
Standart Nba 2k 10

Doğrusunu söylemek gerekirse ülkemizde bir numaralı spor futboldur. Diğer basketbol voleybol gibi sporlarsa hep arka planlarda kalmıştır. Ancak son zamanlarda basketbol milli takımımızın aldığı önceki sonuçlarına nispeten daha başarılı sonuçlar ve NBA'ya transfer olan oyuncularımız bu spora olan ilgiyi daha da arttırdı. Ancak yine de bu basketbolla ilgilenen kitlenin oldukça fazla olduğunu söyleyemem bu kitlenin içinde NBA maçlarını takip eden kitlenin ise ülkemiz ölçütlerinde bir hayli düşük olduğu da ayrı bir gerçek. Ancak geçen sene bir basketbol oyunu çıkmıştı çoğu bilgisayar oyuncusuna basketbolu aşılayan onlara NBA'nın büyülü dünyasını sunan ve oyuncuları bir anda bu büyülü dünyanın içine çeken bir oyun. Onun adı NBA 2K9'du ve çoğu otoriteye göre geçen yılın en iyi spor oyunuydu. Ve aradan geçen bir yılın ardından 2K bu seferde NBA 2K10 ile karşımızda.

BASKETBOLU SEVDİREN OYUN
Oyuna girdiğimizde karşımıza bambaşka bir menü çıkıyor geçen senenin o sade ve gösterişsiz menüsünden artık eser yok. Ancak kısa bir süre sonra bu menüye de hakim oluyorsunuz ve oyundaki ilk yenilikleri de fark ediyorsunuz. Şeklen değişen ve yeni eklenen seçeneklerle içeriği geliştirilmiş bir menü ve arka planda "It's 2K" şarkısı yerine çalan başka bir şarkı. Oyun müzikler açısından bir hayli ilerleme kat etmiş ve bu müziklerin birçoğunu yalnızca oyun esnasında değil günlük hayatınızda da dinleyebilirsiniz. Ayrıca beğenmediğiniz müzikleri de çalma listesinden çıkartabilirsiniz.

Şimdide oyunun menüsündeki değişimlere kısaca göz atalım. Menüde gözümüze çarpan iki yeni seçenek mevcut "NBA Today" ve "My Player". My Player seçeneğine birazdan uzun uzun değineceğim ancak öncelikle NBA Today'den bahsedelim. NBA Today oyunumuzun gerçek hayatla olan bağlantısını sağlayan ve oyunu diri tutan seçenek. NBA Today sayesinde gerçek NBA olaylarının hepsi oyununuza yükleniyor. Eşleşmeler transferler sakatlıklar haberler…

My Player modu içinse yılın yeniliği diyebiliriz. Bu modda kendi basketbolcumuzu oluşturarak onu dünyanın bir numarası yapmaya çalışıyoruz ancak şimdiden söyleyeyim bu hiç de sanıldığı gibi kolay bir şey değil. Oyunun karakter yaratma ekranı oldukça detaylı. Ancak kendinize benzer bir karakter yaratabileceğinizi sanmıyorum ben karakterim üzerinde oldukça uğraşmama rağmen bunu başaramadım.

Karakterimizin yeteneklerini kendimiz ayarlayamıyoruz yani “Ben çok iyi üçlük atarım oluşturduğum karakterinde dış atışları 90 olsun” demek gibi bir şansımız yok. Oyuna önceden hazırlanmış seçtiğiniz mevkiye göre hazır karakter yetenekleriyle başlıyorsunuz. Örneğin pivotsanız iç atışlarınız dış atışlarınıza göre daha iyi oluyor ya da oyun kurucuysanız pota altı özellikleriniz son derece etkisiz oluyor... Tüm bunlarla birlikte karakterinizi oluşturduktan sonra hemen NBA takımları size teklif yağdırmaya başlamıyor bunu siz kendiniz başarmalısınız. İlk olarak 100-200 seyircili "Summer League"de boy gösteriyorsunuz buradaki maçlarınızı tamamladıktan sonraysa NBA D-League'de maçlara çıkıyorsunuz ve sonunda tebrikler NBA'dasınız. Peki bu zaman zarfı içerisinde karakterinizin gelişimi ne oldu? Elbette ki yerinde saymadı ancak sizinde göreceğiniz gibi karakterinizi geliştirmeniz hiç kolay olmayacak. Eğer benim gibi yaratacağınız karakterle Kobe ya da LeBron'la aşık atacağınızı düşünüyorsanız hayal kırıklığına uğramanız kuvvetle muhtemel.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Paylaş

Paylaştığım Bütün Oyunlar Programlar Veya Benzeri Şeyler Alıntıdır.Sorumluluk kabul etmiyorum,ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
DaNgErOuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
DaNgErOuSAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Birkan (01-01-2010), DëŵŀĹŜĸŷ (01-02-2010)
Alt 01-01-2010, 23:25   #2
Birkan
Psikopat

Birkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 236
68 Mesajina 92 Tesekkür Aldi
Birkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond reputeBirkan has a reputation beyond repute

tavsiye ederim bu oyunu oynadım ben çok zevkli

Sadece Köpeklerin Dünyası Siyah-Beyazdır!!!
Birkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2010, 23:27   #3
DaNgErOuS
Master Oyuncu

DaNgErOuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 227
298 Mesajina 405 Tesekkür Aldi
DaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond repute
DaNgErOuS - AİM üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Birkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tavsiye ederim bu oyunu oynadım ben çok zevkli
Ben oynamadım oynarım Bir ara xD

Paylaştığım Bütün Oyunlar Programlar Veya Benzeri Şeyler Alıntıdır.Sorumluluk kabul etmiyorum,ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
DaNgErOuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 09:14   #4
DëŵŀĹŜĸŷ
Program Yazıcısı

Tesekkür: 611
98 Mesajina 107 Tesekkür Aldi
DëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond repute
DëŵŀĹŜĸŷ - İCQ üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - AİM üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - MSN üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Tesekkrüler buna benzer 2d oynmaısıtm
DëŵŀĹŜĸŷ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 09:32   #5
BlacKDeviL
Master Oyuncu

BlacKDeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
31 Mesajina 43 Tesekkür Aldi
BlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond repute

Ben bu Basket oyunlarında hep yenılıyom O yuzden sevmıom

İLETİŞİM

blackdevil@oyunfrm.net

BlacKDeviL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
BlacKDeviLKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
DaNgErOuS (01-02-2010)
Alt 01-02-2010, 10:54   #6
DëŵŀĹŜĸŷ
Program Yazıcısı

Tesekkür: 611
98 Mesajina 107 Tesekkür Aldi
DëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond repute
DëŵŀĹŜĸŷ - İCQ üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - AİM üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - MSN üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
BlacKDeviL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu Basket oyunlarında hep yenılıyom O yuzden sevmıom
Bende her yenı basket oyunlarında yenııyom ama 3-4 mac sonra yenıyom All_stars yarısmalrına katılıyom
DëŵŀĹŜĸŷ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil