logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Oyun İndir » Oyun Anlatımları ve İncelemeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Oyun Anlatımları ve İncelemeleri Oyun Anlatımları ve İncelemelerini Burada Bulabilirsiniz..

Seçenekler Arama Stil
Alt 01-01-2010, 22:00   #1
DaNgErOuS
Master Oyuncu

DaNgErOuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 227
298 Mesajina 405 Tesekkür Aldi
DaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond repute
DaNgErOuS - AİM üzeri Mesaj gönder
Standart Kung Fu 2

Son iki saatimi yine bir shooter oyununa kaptırdım. SYNSO adındaki bu oyun yine yüksek puan yapma hırsımı eline geçirdi. Oysa ben sadece stres atmak için bir iki yaratık öldürüp biraz da adam pataklamak istemiştim. Sonra şimdi size tanıtmak üzere olduğum oyun aklıma geldi. Ne de olsa bundan yıllar önce çeşitli konsollarda onlarca versiyonunu oynadığım bir oyundu Kung Fu. Hem biraz adam patlarım hem de nostalji olur diyerek oynamaya başladım. Başladığım gibi şimdiye kadar oynadığım bütün Kung Fu oyunlarından nefret ettiğimi de hatırladım. Bugün oyun konusunda şanslı bir gün değil benim için.
Kung Fu 2 kız arkadaşımızın Mr. X. tarafından kaçırıldığını öğrenmemizle başlıyor. Mr. X. ile karşılaşabilmek için yolumuza çıkan herkesi yok etmemiz gerekiyor. Klişe bir konu ama genellikle eğlenceli oldukları için klişeleri severim. Fakat katlanamadığım bir Kung Fu 2 klişesi var: En az eski Kung Fu oyunları kadar zor! Evet bu oyundan nefret etmemin bütün nedeni bu. Bu oyunu bitirmek için sağlam sinirlere ve defalarca oynayabilecek kadar tahammüle ihtiyacım var. Eğer biraz daha geniş açıdan bakmak gerekirse oyun ruhunu hala taşıdığı için bu özelliğinin bir tek beni sinir ettiğini düşünerek hoş görüyorum. Kung Fu’cu kahramanımızı yön tuşlarıyla kontrol ediyoruz. Önceki Kung Fu oyunlarındaki gibi yine tekme ve yumruklarımızla mücadele ediyoruz. Fakat bu zorlu yolculuğun başlarında yaşlı bir amca bize “Hadoukan” öğretiyor. Böylece biraz daha Ryu-sal bir karaktere dönüşmüş olsa da (kıyafetler neredeyse aynı!) yeni bir şeylerin eklenmiş olması iyi. Yumruk tekme “Hadoukan” dışında alternatif bir dövüş seçeneği yok ama bölümleri kısıtlı bir sürede bitirmek gerektiği için zaten uzun süre gerektirecek aksiyonlara girmek mümkün değil.
Nostalji arıyorsanız Kung Fu 2 eski günleri hatırlamanızı sağlayacak ruha sahip. Tüm sinir bozucu zorluğu ve bitmek bilmeyen düşmanlarıyla yine karşımızda.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Paylaş

Paylaştığım Bütün Oyunlar Programlar Veya Benzeri Şeyler Alıntıdır.Sorumluluk kabul etmiyorum,ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
DaNgErOuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil