logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Online Oyunlar » Metin 2
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Metin 2 Metin 2 İle İlgili Her Türlü Dökümanı Bulabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil
Alt 09-17-2009, 16:05   #1
BlacKDeviL
Master Oyuncu

BlacKDeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
31 Mesajina 43 Tesekkür Aldi
BlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond repute
Standart Hangi İtemde Hangi Bonus Bulunur

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Paylaş

İLETİŞİM

blackdevil@oyunfrm.net

BlacKDeviL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
BlacKDeviLKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
DaNgErOuS (11-25-2009)
Alt 09-17-2009, 16:13   #2
Joker
σуυη υρℓσα∂ кιηg

Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
21 Mesajina 22 Tesekkür Aldi
Joker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant futureJoker has a brilliant future
Joker - İCQ üzeri Mesaj gönder Joker - MSN üzeri Mesaj gönder Joker - YAHOO üzeri Mesaj gönder Joker isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Ben Metin2 Oynamıyoru mve BİLMİYORUM (yakında başlıcam .) ANCAK bn GİbiLer İçin YazıLıdı anlatırsan Güzel OLUR .)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Denendi Çalışıyor Yazan oyunları %100 Çalışma Garantisiyle İndirebilirsiniz.
Joker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 16:36   #3
BlacKDeviL
Master Oyuncu

BlacKDeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
31 Mesajina 43 Tesekkür Aldi
BlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond reputeBlacKDeviL has a reputation beyond repute

Tamm Anlatayım Silahlarla Başlaayalım
Silahlara;
Dayanıklılık,güç(str),zeka(sp),çeviklik(dex),yaşam enerjisi(hp), zehirleme şansı %2-%8 arası Sersemletme Şansı %2-%8 arası Yavaşlılık değişimi %2-%8 arası Kritik vuruş Şansı %2-%10 arası Delici vuruş Şansı %2-%10 arası Yarı ınsanlara karsı gucluluk , hayvanlara karsı gucluluk, olumsuzlere karsı gucluluk, mıstıklara karsı gucluluk, seytanlara karsı gucluluk, gelebılır.

Zırhlara;
Max HP, Hasarı hp Emmesi, hasarı Sp emmesi, Bıçak Savunması Kılıç savunması Çift el savunması Yay Savunması çan savunması Yelpaze Savunması, Ateşe karşı Şimşege Karşı Büyüye Karşı Rüzgara karşı Yavaşlamaya karşı koyma Özellikleri Gelebilir.

Bileziklere;
Max Hp, Max Sp, Delici Vuruş, Yarı ınsanlara karsı gucluluk , hayvanlara karsı gucluluk, olumsuzlere karsı gucluluk, mıstıklara karsı gucluluk, seytanlara karsı gucluluk, Hasarı Hp emmesi Düşmanın Spsini Çalma,Ateşe karşı Şimşege Karşı Büyüye Karşı Rüzgara karşı Koyma ve 2 Kat item düşürme Özellikleri Gelebilir.

Ayakkabılara;
Max Hp, Max Sp, Hareket Hizi Saldiri Hizi, Sersemletme Şansı Yavaşlılık Degişimi Kritik vuruş Şansı Oka karsı dayanıklılık Bıçak savunması kılıc savunması cıft el savunması can savunması yelpaze savunması yay savunması 2 Kat exp kazanma 2 kat yang dusurme Gelebilir.

Kolyelere;
Max HP, Max Sp Hp yükselmesi SP yükselmesi Sersemletme Şansı Kritik Vuruş Şansı Delici VUruş şansı hasarı hp tarafından Emmesi Bıçak savunması kılıc savunması cıft el savunması can savunması yelpaze savunması yay savunması 2 Kat exp kazanma 2 kat yang dusurme Gelebilir.

Kasklara;
Saldırı Hızı, Hp yükselmesi Sp Yükselmesi Zehirleme Değişimi, Yarı ınsanlara karsı gucluluk , hayvanlara karsı gucluluk, olumsuzlere karsı gucluluk, mıstıklara karsı gucluluk, seytanlara karsı gucluluk Hasarı Sp emmesi Oka karşı dayanıklılık Ateşe karşı Şimşege Karşı Büyüye Karşı Rüzgara karşı Koyma Özellikleri gelebilir.

Kalkanlara;
Dayanıklılık, Güç, Zeka, Çeviklik, Yarı ınsanlara karsı gucluluk , hayvanlara karsı gucluluk, olumsuzlere karsı gucluluk, mıstıklara karsı gucluluk, seytanlara karsı gucluluk Bloklama Savuşturma 2 kat exp 2 kat yang dusurme sansı sersemlige karşı baışıklık Özellikleri gelebilir.

Küpelere;
Hareket hizi, Yarı ınsanlara karsı gucluluk , hayvanlara karsı gucluluk, olumsuzlere karsı gucluluk, mıstıklara karsı gucluluk, seytanlara karsı gucluluk. Düşmanın Spsini Çalma Bıçak savunması kılıc savunması cıft el savunması can savunması yelpaze savunması yay savunması Zehire karşı koyma ve iki kat item dusurme özellileri gelebilir.

Kendi ellerimle yazdım Bi yerden bulmadım

İLETİŞİM

blackdevil@oyunfrm.net

BlacKDeviL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2009, 17:19   #4
qNS
KrisTaVisTa

qNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
38 Mesajina 62 Tesekkür Aldi
qNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond reputeqNS has a reputation beyond repute
qNS - MSN üzeri Mesaj gönder

Bu pwp ler için dimi??2000hp olduna göre

İletişim adresi E-posta: qNS_cagatay@hotmail.com
İletişim adresi Skype: kristavista1

BEYLER TEŞEKKÜR BUTONU BOŞ YERE KONULMADI HERHALDEE.. xD
qNS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 11:37   #5
NorDKahramanı
Yeni Oyuncu

NorDKahramanı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
NorDKahramanı is on a distinguished road

teşekkürler arada bir lazım oluyor bende buraya bakıyorum

NorDKahramanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 11:42   #6
hcakkuzu
Banned

Tesekkür: 0
22 Mesajina 31 Tesekkür Aldi
hcakkuzu is infamous around these partshcakkuzu is infamous around these parts

blackdevil bu resmi ben bi yerden hatırlıyorum ? benim sitedenmi caldım eski siteden
hcakkuzu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2009, 16:39   #7
AsLanTurk
Master Oyuncu

AsLanTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 122
220 Mesajina 334 Tesekkür Aldi
AsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond reputeAsLanTurk has a reputation beyond repute

Alıntı:
hcakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
blackdevil bu resmi ben bi yerden hatırlıyorum ? benim sitedenmi caldım eski siteden

Konu İçin saol Black

İletişim:AsLanTurk1905@windowslive.com

AsLanTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil