logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Webmaster » Webmaster Genel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel Webmaster'ı İlgilendiren Her Türlü Konu Burada Bulabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil
Alt 01-18-2009, 13:24   #1
RSS BiRKaN
Yeni Oyuncu

RSS BiRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
30 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
RSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to allRSS BiRKaN is a name known to all
Standart FileZilla Resimli Anlatım

FileZilla 3.1.6

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öncelikle yukarıdan programımızı indiriyoruz. Program eğer İngilizce dilinde ise "Edit / Settings... / Language / TURKISH" yolunu izleyerek programın dilini Türkçe yapabilirsiniz. Şimdi gelelim anlatıma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

FTP Nasıl Bağlanacağım ?

Arkadaşlar eğer herhangi bir ftp'ye sadece o anlık ulaşmak istiyorsanız, Hızlı Bağlan özelliğini kullanabilirsiniz. Ana Bilgisayar ve diğer yerleri doldurduktan sonra Hızlı Bağlan diyerek ftp erişimi sağlamış olursunuz. Port alanını yazmanıza gerek yok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer ftp bağlanacağınız siteler kendi siteleriniz veya sıklıkla kullandığınız ftp hesapları ise bunları kaydedebiliyoruz. Araç çubuğunun hemen altındaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simgesine tıklıyoruz. Karşımıza site yöneticisi çıkıyor. "Yeni Site" butonuna tıklıyoruz. FTP bilgilerimizi yazıyoruz. Bilgilerimizi yazdıktan sonra "Tamam" yada "Bağlan" butonlarını kullanarak girdiğimiz yeni site bilgilerinin kaydedilmesini sağlıyoruz. Eğer bilgilerinizi yazıp "Yoksay" derseniz yada "Site Yöneticisi" penceresini kapatırsanız yaptığınız değişiklik vede eklemeler kayıt edilmez.

Ayarlarımı nasıl yapacağım ?

"Düzenle / Ayarları" diyoruz. Bağlantı ayarları ile bir işimiz olacağını düşünmüyorum lazım olacak ayarlar zaten ayarlı. "Aktarımlar" bölümü ile ilgili ayarları düzenlememiz gerekiyor. Daha iyi performans ve hız için. Ayarlar gerektiğince açık açıklamaya gerek yok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tamam diyoruz ayarlarımızı kaydediyoruz. Programımız artık hazır dosya aktarımına başlayabiliriz. Sitemize bağlanıyoruz, sitemize dosya aktarmak için bir çok seçeneğimiz var. 1. Aktarmak istediğimiz dosyaları sürükle bırak yöntemi ile sitemizde istediğimiz yere atıyoruz. 2. Sol bölmeleden istediğimiz dosyaları seçiyoruz. Sağ tarafta sitemizde nereye atmak istiyorsak o bölüme gidip yine sürükle bırak yöntemi ile dosyalarımızı aktarıyoruz. 3. Sitemizin ftp'sinden dosyayı aktarmak istediğimiz bölüme giriyoruz. Aşağıdaki resimdeki kırmızı ile belirtilmiş yere dosyalarımızı sürükle bırak ile bırakıyoruz. Sağa tıklayıp "Aktarım Kuyruğunu İşle" diyoruz ve dosyalarımız aktarılıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nasıl güncelleme yapacağım ?
Güncellemeleri siz değil program otomatik olarak yapıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yani kendinizin indirmesine vs. gerek kalmıyor.

FileZilla Resmi Sitesi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
FileZilla Sürüm Bölümü : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

NOT: Anlatım tamami ile bana aittir. Lütfen başka sitelerde vs. kullanırken kaynak belirtiniz...
Paylaş
RSS BiRKaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil