logo

Geri git   Film indir, Dizi indir, Oyun indir, Mp3 indir, Program indir » Oyun İndir » Oyun Anlatımları ve İncelemeleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Oyun Anlatımları ve İncelemeleri Oyun Anlatımları ve İncelemelerini Burada Bulabilirsiniz..

Seçenekler Arama Stil
Alt 01-01-2010, 22:56   #1
DaNgErOuS
Master Oyuncu

DaNgErOuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 227
298 Mesajina 405 Tesekkür Aldi
DaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond reputeDaNgErOuS has a reputation beyond repute
DaNgErOuS - AİM üzeri Mesaj gönder
Standart Alone in The Dark: The New Nightmare

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Alone In The Dark 4 ile karşınızdayız. Bakalım Alone In The Dark beklentilerinizi ne kadar tatmin edecek. Bunu da yazıyı okuyarak anlayacaksınız.

Bu oyunu alıp oynayan arkadaşlar bana şöyle birşey söylediler: “Ya oyunu aldık ama hayal kırıklığına uğradık beklentilerimizi bulamadık” Oyundan yakınmalarının sebebi ise bu oyunu başka oyunlara benzetmeleri (kendi görüşüm). Bazı arkadaşlar bu oyun Resident Evil 2’ye çok benziyor diyorlar. Hayır hayır hayır. Alone 4 RE2’ye benzemiyor. Alone serisi korku oyunlarının babasıdır. Yani diğer korku oyunları (RE2 Silent Hill) Alone In The Dark’a benziyor. Bu gerçeği söyledikten sonra oyuna geçebiliriz (ohh rahatladım).

Bence bir oyunu güzel yapan konusudur(grafik ve sesleri de unutmayalım tabi ki). Bu oyun da oyuncuları tatmin edici bir konuya sahip. Oyunumuzda iki tane karakter bulunuyor. Biri Edward Carnby diğeri ise Aline Cedrac. Edward Carnby 33 yaşında bir dedektif ve Aline Cedrac ise 27 yaşında Boston Üniversitesi’nde çalışan bir antropoloji uzmanı. Bu iki arkadaşımızın yolları ise Gölge Adası’nda (Shadow Island) kesişiyor.

De.Obed Morton adında bir doktor Shadow Island’da bir takım gizli deneyler yapmaktadır (bu deneyler sonucunda yaratıklar ve bilinmeyen şeyler çıkmıştır). Bu deneyleri araştırmak için Edward (Edward’ın arkadaşı Shadow Island’da öldüğü için dostumuz bu adaya gidiyor) ve Aline Shadow Island’a gidiyorlar ama adaya giderken uçaklarına bilinmeyen birşey saldırıyor(canavar gibi birşey) ve uçak düşüyor. Dostlarımız paraşütle uçaktan atlıyor ve canlarını kurtarıyorlar. İkisi de adanın farklı yerlerine düşüyor. Bu olaydan sonra oyuna başlıyoruz.

Oyuna başlarken oynayacağınız karakteri seçiyorsunuz (Ben Edward’ı seçtim) ve gölge adasındaki maceranıza başlıyorsunuz. Edward 2 mermi birden atan 12’lik bir tabanca kullanıyor. Aline ise oyuna silahsız başlıyor (silahını sonra alıyor). Oyundaki amacımız ise Shadow Island’da dönen sır dolu olayları çözmek (Oyun sırasında gördüğünüz bütün kitapları ve notları alın çözüme daha kolay ulaşacaksınız). Sır dolu olayları çözerken çok zor bulmacalarla karşılaşıyorsunuz hazırlıklı olun.

Alone In The Dark iki farklı konuyu başkalarının görüş açılarından vermeyi çok güzel başarmış. Bunun en güzel örneği de oyun sırasında 2 kişinin birbiriyle radyo ile konuşması ve birbirlerine yardım etmesi.

Oyunun tamamı karanlık ortamlarda geçiyor (gözleriniz kararacak). Korku ve adrenalin doruklara çıkıyor bu oyunda (oyunu oynarken yanımda bir ton adam olmasına rağmen bayağı korktum). Oyunda karşınıza ruhlar yaratıklar yanmış köpekler gibi bir sürü korkutucu varlık çıkıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Paylaş

Paylaştığım Bütün Oyunlar Programlar Veya Benzeri Şeyler Alıntıdır.Sorumluluk kabul etmiyorum,ancak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
DaNgErOuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
DaNgErOuSKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
DëŵŀĹŜĸŷ (01-02-2010)
Alt 01-02-2010, 09:18   #2
DëŵŀĹŜĸŷ
Program Yazıcısı

Tesekkür: 611
98 Mesajina 107 Tesekkür Aldi
DëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond reputeDëŵŀĹŜĸŷ has a reputation beyond repute
DëŵŀĹŜĸŷ - İCQ üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - AİM üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - MSN üzeri Mesaj gönder DëŵŀĹŜĸŷ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bu oyunu duymusutm grafikleri igrencmıs oyuzden hıc bakmıcam buna ama yıneden saol
DëŵŀĹŜĸŷ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil